rólam

ki áll a

hadora mögött?

Érted dolgozom, hogy álmaid weboldalát tudd használni, stresszmentesen

Hosszú volt az út idáig.  Érettségi után informatika szakra mentem a főiskolán. Az volt az álmom, hogy programozó leszek. Első év után rájöttem, hogy ezt mégse nekem találták ki. Viszont a kreatív alkotás mindig is szervesen az életem  része volt.

11 éve készült részemre az első weboldal, emlékszem milyen macerás volt lépésről lépésre elmondani a weboldal készítőjének, hogy mit szeretnék. Azóta sok-sok év eltelt, és mint körülöttünk olyan sok minden, a weboldal készítés is egyszerűbb lett.

2017-ben megismerkedtem a WordPressel. Először csak egy meglévő weboldalon kellett minimális változásokat megoldanom. Az első időpont javításánál kb fél órát ültem a gép előtt, rettegtem, hogy valamit nem jól csinálok és a tulajdonos oldala össze fog omlani.

Majd hónapról hónapra egyre több dolgot kellett megoldanom. Rájöttem, hogy a weboldal készítés nálam szerelem. 100%-ig ki tudom élni a kreativitásomat és nagyon boldog vagyok közben.

A saját márkám (Minimemo) oldalát is egyedül segítség nélkül építettem fel. Ezek után egyre többen kértek meg arra, hogy segítsek nekik a weboldaluk elkészítésében, vagy meglévő oldalukhoz landing oldalt készítsek, mert tetszik ahogy dolgozom.

Sose gondoltam, hogy valaha ezzel fogok foglalkozni. De úgy, hogy nem hirdetem, nem mondom senkinek, szájhagyomány útján terjed a munkám, aminek nagyon örülök. Jelenleg, amíg ezt a bemutatkozást írom 4-en kerestek meg, és várnak egyeztetésre, hogy készítsek nekik weboldalt és úgy döntöttem létrehozok egy oldalt, hogy minden egy helyen megtalálható legyen. Hát így született meg a saját nevemből a Hadora.

Keress meg bátran, hogy minél hamarabb elkészüljön a Te weboldalad is.

Szeretettel,

Dóri